Louise l Hay - Du kan hela ditt liv


Vill du bli nöjd med dig själv? vill du ha ett bättre liv?
vill du ha lösningar på dina problem?


Har du svarat ja på nån av de frågorna,så e det här boken för dig,den kommer hjälpa dig att få ett bättre liv,bättre självförtroende och älska dig själv mer =) Allt kommer att fungera runt omkring dig ^^,Den här boken e så otroligt bra ;u; Ni måste köpa den!
Alla borde ha den här boken,seriöst!.


Jag har den på bilden,valde den på eng hihi :'3,
både bok och filmen ^^

men den finns på svenska här tex;
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9153435206


Du skapar ditt liv med dina tankar! "Vi kan med våra tankar skapa vårt liv här och nu. Din trygghet är din förmåga att hålla en öppen och kärleksfull förbindelse med den skapande kraften. Du är till hundra procent ansvarig för ditt liv."

Detta skriver Louise L. Hay som har kartlagt sjukdomar och föreskrivit nya tankemönster för att bota dem. Hon arbetar som andlig vägledare och lärare och har hjälpt tusentals människor att upptäcka och använda hela potentialen av sin egen kreativa kraft för personligt växande och självhelande.

I kapitlet "Läk din kropp" kan du slå upp allt ifrån allergier till cancer och allvarliga sjukdomar. Ta exemplet blodpropp, där författaren anger att det finns ett troligt tankemönster hos den drabbade som hindrar glädjen från att strömma fritt i kroppen. Ett tips lämnas till ett nytt tankemönster som ska hjälpa kroppen att självläka och stöjda läkeprocessen.

En bok för dig som har en helhetssyn på hälsan och har insikten om att inre-och yttre obalanser skapar sjukdom och ohälsa.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback