Avskedsfest för Pia och 60-tals kläder!

2011-05-22 19:50:55
Hejsan! ^^

Sitter nu och lyssnar på älskade Moi Dix Mois! <3 och tänkte berätta lite vad jag har gjort idag ^^
Jag och Mamma gick hem till Margareta för o prova ett par 60 tals kläder som inte passade henne längre :3 Bild kommer längre ner ^^ Sen så gick jag o mamma till Högbys änge där man hade avskedsfest för vår vän Pia som ska flytta till Visby :( jag vet att det inte e jättelångt men ändå xD det blir tråkigt utan henne så nära. x3 Där var Michelle,Gabriella,Alexandra och Andréa med ^^ de bjöd på smörgåstårta som jag ej kunde äta för att det var räkor i D:,sen så åt jag iaf. lite på efterätten som var bulle,rabarberpaj,morotskaka och nån annan kaka, nom nom :'3. Michelle visade sin Nintendo ds och tog kort på mig med den 8D. Sen pratade jag med hennes mamma och berätta om Bjd,och att jag sparar till en sån :D och hon blev jättesugen på att köpa en o ha det som hobby o sy kläder till den kanske,tyckte det va lite kul ^^. Sen så åkte vi hem och så tog jag kort på kläderna ^^ här e de :'3 :


Jag och Allie ^^ hon ville va med på kortet haha :3,den här 60-tals klänningen tycker jag e lite söt,asså en del kanske vet att jag har atyp alltid hatat orange XD har aldrig kunnat se mig i den färgen D: men den här va okej :3 och ja ni ser rätt,jag har plattat håret xD det va mest till en bildidé som jag tatt,föredrar krulligt men ja :3.


Närmare bild :3


Den här topen gillar jag ^^,limegrön,zebra och Leopardmönster :3 och så fick jag byxorna med ^^


Blommig söt top :3


Vit genomskinlig blus xD har den hudfärgade bhn,så det e bra att det inte syns 8)


Grön blus ^^


Kan väl bjuda på en bild framifrån som jag ser ut med plattat hår xD


Btw. så har jag sytt det linnet :3 bättre bild kommer nån annan gång xD

Så vad tycker ni om kläderna/bilderma? :3
KOMMENTERA! :D

Eurovision Song Contest 2011

2011-05-16 09:32:21


Är det bara jag som tycker såhär? :3 :


Angående Eurovision,jag tycker att låten som vann va ganska okej,men det är klart att Erics låt va bäst och skulle ha vunnit. Men,om kan tänker på att de andra gångerna så har Sverige kommit ganska långt ner med tanke på att alla länder röstar främst på sina grannländer,och då har inte vi så stor chans att vinna. Men jag tycker att det va ändå en av de bästa Eurovision jag har sett,om man tänker poänmässigt sätt,för nästan ALLA länder gav Sverige poäng,tom de länder man inte trodde o som aldrig gett Sverige poäng innan,trots det så låg vi väldigt bra till,vi kom ju 3a :o. När gjorde vi det sist? x) Jag tycker att det var mer rättvist den här gången,eftersom nästan alla länder fick 12or. :)

Och sen så var det så också att det va svenskar som hade skrivit Azerbajdzjans låt,och att det var de 2 svenska sångerskor från Shirleys änglar som körade. Om man tänker på det,så kan man nästan säga att det va vi som vann 8D,ba det att det framfördes av ett annat land. :)



Iallafall,så tycker jag att Eric vad otroligt duktig på scen! :D och hans framförande är underbart!
Så otroligt duktig ^^ bra jobbat Eric!! :D <33 Tyckte det va så otroligt gulligt när han sa att han svimmade snart haha ^^

Tävlar om ett smycke!

2011-05-11 10:24:39
Hej!

Jag är med o tävlar om att kunna vinna ett valfritt smycke här ^^
och ni kan välja smycket på mewanas sida :D
jag har valt den här ^^ :