Yumi <3

2011-02-27 18:39:34
1 år av vänskap med min älskade sötsak Yumi <3


vart ska jag börja gumman? det finns så mycket att säga,men vet ej vart jag ska börja...
men det lättaste är väl att började från början ändå x)

Jag kommer ihåg att vi möttes på bdb,du hade kommenterat nån bild,det va den 27 feb 2010,men vi började inte lära känna varann på msn föränns den 12 juni :'3,anledningen till att jag vet att det va det datumet e att jag sparade våran konversation då ^^,aldrig att jag kunde gissa att du en dag skulle betyda så mycket för mig eller att vi skulle bli så nära vänner. Vi har verkligen alltid så sjukt roligt när vi chattar,våra flummstunder e alltför awesome o roliga haha xD allt från klättra upp på min rygg o gosa i mitt krulliga hår till sprutande fontän HAHAHA XD shit asså. Du e verkligen underbar gumman! ^^ Jag är så otroligt glad att vi lärde känna varandra så bra! för du va som ett ljus som lyste upp min mörker när jag mådde så dåligt,jag behövde dig verkligen då! ;_; tack för att du fanns där o fick mig att skratta o vara glad! :D jag kommer alltid att behöva dig. <3 jag finns alltid här när du behöver prata,kommer aldrig lämna dig <3 Du betyder verkligen en massa för mig! <3 Du har en förmåga att göra mig så otroligt glad! Tack för att du finns sötsak!
Noomi <3 Yumi = föralltid!

Jag älskar dig så mycket!

nu får de här bilderna säga resten,för jag vet inte vad jag ska säga mer haha ^^

Här är den finaste signbilden jag fick av henne ;_; <33 :



De här fina bilderna har Yumi printat,en del av våra konversationer ^^:


^^

och den här:



Sen den här printade jag haha :'D :



Sen fick jag jättefina hälsningar på posten av henne,
2 små lappar hon hade skrivit assöta saker på ^__^
de gjorde verkligen min dag gumman,har de på mitt skåp i rummet
och läser de ofta om och om igen :D :






sen här är inlägget jag skrev tidigare om Yumi :3,
det står en dikt jag har skivet om henne och en bild ^^ <3

ny header ^__^

2011-02-25 16:25:45
Nu är jag äntligen klar med bilden,det är så skönt! haha gud vad jobbigt det va xD ni anar inte! molnbilder e bland de jobbigaste o kompliceraste bilder jag vet D: så pilligt o krävs så många lager x3 men ja nu e den klar! 8D vad tycker ni!? ^^ tycker jag faktiskt förtjänar att ni kommenterar ): efter allt jobb jag har lagt ner.


tryck på bilden ^^

spotify premium gratis :)

2011-02-23 18:24:07
Bli medlem här så kan ni få spotify premium gratis :D
det gör inget att ni redan har spotify,det här e en annan sida :)

Klädes/smyckes/parfym/linser Annonser ^^

2011-02-23 09:08:09
Ta o utnyttja någon av de här erbjudanden, de är asbra! ^^


 

 

 

Blev utvald till "Blog of the Week!" :D

2011-02-21 12:00:00
YEEY! ^^ jag blev utvald till "Blog of the Week!" ^^ av fina
Heiduskaja


Emilie Autumn-inspirerad målning "Proud to be a Plague Rat"

2011-02-18 10:21:53
Hej!

Jag lovade att jag skulle lägga upp en bild på Ea-inspirerade målningen när jag va klar ^^
och här kommer den :D :

Den stora röda texten högst upp är målad med vattenbaserad oljefärg och resten är målad med akvarellfärg ^^ storlek: 18 cm x 26 cm ^^


Vad tycker ni? :'3
jag blev massa nöjd med den iaf.
och blir alltid glad när jag ser på den haha ^w^

Att vara ett äkta Fan?

2011-02-17 09:44:21

Jag har tänkt lite på det här med fans,om man har vart ett riktigt fan nån gg,och så går tiden,man växer ifrån musiken man lyssnade,man lyssnar inte på den gruppen mer,men man gillar fortfarande favvolåtarna och det händer nån gg att man lyssna på de, då måste man väl ha vart ett äkta fan? det blir nåt speciellt när man lyssnar på låtarna även fast man inte gillar de längre lika mycket som man gjorde då. Jag har märkt det med tex Tokio Hotel haha xD det va sjukt längesen jag lyssnade på de. Men favvolåtarna som :Monsoon,Don't Jump,Totgeliebt,rette mich och der letzte tag e fortfarande speciella. <3 jag lyssnade på de idag,minnen dyker upp och man blir glad :3 jag tex kan inte ta bort planscherna från mitt rum,eller har svårt o ge bort de haha xD. och jag är inte insatt i hur dera nya låtar låter haha x) får nog ta och kolla igenom de :)

 

håller ni med om det här me o ha vart ett äkta fan?

berätta gärna om det hänt er nåt liknande eller så :)

Shane Valentine :D <3

2011-02-16 17:15:36
1 år av vänskap med snygga Shane! ^^ <33

såhär så han ut då jag började bevaka han :D


Jag minns det som om det vore igår, runt den 12 juni 2009 så hittade jag dig på bdb,det va nån som hade pratat om dig så jag blev nyfiken och började bevaka dig då :D det va typ många som pratade om dig o Aaron, ni va typ bdb-kändisar då :) jag kommer ihåg att jag tänkte att jag nog aldrig skulle bli nära vän me dig :3 kände mig så liten i jämförelse haha,för du va så populär och så :3 men tiden gick och jag kommenterade dina bilder. :)



och nu ser han ut såhär :D :

Sen den 16 februari 2010 :'D då började vi prata på msn,det var kul ^^ jag blev så glad att vi äntligen lärde känna varandra bättre,du är verkligen underbar gubben! :D Så otroligt snäll och omtänksam är du. Du gör mig alltid glad och jag ler alltid massa när du kallar mig gumman :'D Du betyder verkligen jättemycket för mig, du anar inte. <3 Varenda gång som du mår dåligt eller blir sårad så blir jag med det,och jag önskar varenda gång att jag kunde göra något för o ta bort din smärta eller göra det lättare. Jag kommer alltid finnas här för dig vännen,glöm aldrig det okej? <3 närhelst du mår dåligt och behöver prata,så kom till mig,
för jag kommer alltid att lyssna på dig. <3 Jag kommer aldrig svika dig.
Tack för att du finns :D Du är verkligen en ängel Shane. =)
Jag älskar dig vännen! :'D <3


Shanes text om mig :'D
det här gjorde min dag, seriöst! ;_; :




1Års vänskap med söta och underbara Noomi<3


Nu har det gått ett år sen jag och Noomi  blev vänner.
Det var hon som hittade mig och jag är glad över det.
Hon är den mest underbara vän man kan ha.
Den första bilden ni ser är så hon såg ut när vi började prata^_^
Och nu ser hon ut som på bild nummer 2^_^

Jag vet inte vad jag skulle ha gjort om jag inte haft henne som vän,hon verkligen lyssnar på mig och mina problem och gör sitt bästa trots avståndet mellan oss att försöka finnas där för mig.

När jag är ledsen och mår dåligt så gör hon det med och det ska hon egentligen inte behöva, det bara blir så.
Fasst trots det så försöker hon göra mig glad och stötta mig i gott och ont och för det är jag henne evigt tacksam.

Du är en underbar vänn gumman och jag blir alltid så glad av att få chatta med dig,du får mig att le och skratta när jag mått som dåligast.
Du är en sjukt underbar tjej och jag är lyckligt lottad över att ha fått lära känna dig mer:D

Jag hoppas att vi en dag även kan träffas
för det skulle vart riktigt roligt,
att få kunna ge dig en bamsekram eller två för att du alltid stöttat mig som ett tack:D

Du betyder mycket för mig med gumman<33

Jag älskar dig min kära vän,
må vår vänskap aldrig nå ett slut,
utan må det hålla tills vi blir gammla och gråa kram på dig gumman<33

Alla hjärtans dag

2011-02-14 19:09:05


För mig är den här dagen inget speciellt,den e som vilken annan dag som helst för mig. Firar den inte eller gör inte nåt speciellt på denna dagen. Jag förstår inte varför den är så speciell,bara för att en gubbe på medeltiden gav ett kort till en tjej innan han dog o innan det så vigde han förälskade par,o sen så förklarades han som ett helgon, och? och för det ska man fira den dagen. Jag tycker inte att det va nåt speciellt? Visst det är fint att man är med nån man älskar,om man nu har det. Men det kan man ju göra vilken annan dag som helst, eller? jag tycker det e fint att göra något speciellt på dagen man blev tsm me nån,inte fira en dag då en annan person man inte ens känner gav det första valentine kortet till en tjej. För vissa är denna dagen kanske jobbig,för de minns saker de kanske gjorde förra valentine eller för att det hände nåt dåligt på den dagen. Jag minns den förra valentine,gjorde inget speciellt då,gjorde ba 1 rött hjärta av papper där jag skrev i love you... jag blir ba ledsen när jag tänker på den dagen... MEN,  Vad tycker ni? Vad har ni gjort denna dagen? =)


Jag har inte gjort nåt speciellt som sagt,photoshopat,målat och lyssnat på musik. Pappa kom idag från stan efter att ha vart med sin kompis o gjort lite ärenden. Han hade fått en hjärt-klubba gratis på ett café där de åt o det står "I love you",han gav den till mig :) Inte för att nån i min familj bryr sig om denna dagen,men han gillar typ inte klubbor så han gav den till mig. x)

förslag på bloggen,melodifestivalen o vad som har hänt.

2011-02-07 21:10:16
Hejsan!

LÄS! ^^
(iaf. det som är i kursiv text,här nere o typ längst ner)

Det kändes som om det va aslängesen jag blogga sist haha, o ja det va ju typ det i princip,1 månad sen typ, och varför har jag inte skrivit något föränns nu? jo för jag har kommit in i en såndär kreativitetsperiod ^^ där jag går in extra mycket för o måla och photoshopa :'D. Älskar verkligen de två sakerna ^^, jag har börjat måla en Emilie Autumn-inspirerad tavla med text och en Råtta på ^^ jag är jättenöjd hittills *-* och ja, jag kommer att lägga upp bild här på bloggen så fort jag e klar 8D. den är inte så stor så det ska inte dröja så länge innan ni får se resultatet! :'3. Sen en annan anledning som kan va till att jag inte bloggar så ofta e; jag vet inte vad jag ska skriva om D; tycker inte mitt liv e sådär jätteintressant haha, och när jag väl skriver nåt jag e nöjd me så e det typ ingen som kommenterar ): och jag har liksom 29 prenumeranter. Kom igen nu o kommentera mer! :3 vad vill ni att jag ska ta upp i bloggen? några förslag?.


Vad har hänt sen senast, jag har tatt det lugnt,vart otroligt glad faktiskt :'3 känns jättekonstigt,men jag har lyckats hantera mina problem och se ljusare på livet ^_^ är faktiskt lycklig då o då =) vilket verkligen jag behöver. I fredags så var jag hos Nella och Cissi ^^ det va typ aslängesen jag var där sist 0_0 jag var ditbjuden me Mamma,och när vi kom dit så va det fler som kom dit 8D nämligen; Alexandra,Andréa,Pia,Ellinor och Angelica ^^ vi hade jättetrevligt,först så pratade jag lite med Nella,sen så åt vi tacos 8D jag smakade på 1 haha,sen åt jag min mat som jag hade med mig (A). Efter det så tittade vi på Let's Dance och pratade mer,flummade o så. Vi såg också på programmet; vad blir det för mat,vi typ skrek så äcklig o ofräsch e han D: asså han tog händerna i sitt svettiga hår o sen rörd maten x__x och så tog han lite frå ngrytan på en träslev,gav till sin fru så hon kunde provsmaka,sen åt han lite av det o sen stoppa han ner den i grytan igen, vi höll typ på o dö. D: Sen så fick jag ett armband av Nella och Cissi som de hade köpt när de var i Afrika 8D yeey! Jag vill me åka till Afrika ): här kommer bild på den:



Sen så åkte vi hem. Jag har upptäckt en massa awesome musik me! ^^ Kurozu tipsade om grupper som Audiomachine, X-ray dog,Immediate Music och Two steps from hell, riktigt bra faktiskt :D Annars så har jag me tittat på bjds *-* jag ska spara till en sån docka ehe. :'3 Jag visade de för mamma och hon tyckte med att de va jättefina ^^ hon fick lust att ha en också haha 8) här e bild på en sån ifall ni inte vet hur de ser ut ^^ :



Igår så såg vi Melodifestivalen som pappa spelat in,vilken låt tycker ni va bäst? :) jag gillade Jenny silver med låten; Something in you eyes :D jag blev lite irriterad faktiskt att swingfly me raplåten gick vidare till final >.< visst jag gillar lite hip hop/rap,men inte den D: och jag tyckte att det fanns så många andra låtar som va bättre,som Jenny silver tex. Vi ser aldrig när den kommer direkt haha,för pappa har filmschema haha xD vi ser på filmer som han väljer på lördagar,fredagar väljer jag,antingen en deckare eller en ny blue-ray film han köpt ^^ och på söndag e det typ lite äldre filmer/serier som e asbra ^^. På onsdagar e det MASH och Monty python's flying circus haha x) och på Måndagar e det 60-tal :3 ja som ni kanske förstår så e vi en filmgalen familj haha, iaf. jag o pappa 8D.

Iallafall. Om jag har tur så åker kanske Mamma och jag till spanien i mars! ;__; *happy* kändes som om vi aldrig skulle komma härifrån. Tur att mormor e bäst och betalar resan åt oss <33 seriöst... hon e awesome!


Kram! ~